top of page

BRYN & VIPPE BEHANDLINGER

Øyenbryn er en viktig del av vårt utseende. Velformede bryn er med på å gi symmetri og balanse til ansiktet og fremheve øynene dine. Vi har mange års erfaring med bryn og vi er opptatt av å forme brynene tilpasset hver enkel.

BROW LAMINATION

3690E3F5-965E-4B27-A807-E3DC346248C2.jpg
F462D3F3-4D56-4A55-AA95-508F89B5C96C.jpeg

Dette er den hotteste øyebryns trenden akkurat nå både blant menn og kvinner.

Behandlingen er perfekt for deg som har hår som gror i forskjellige retninger, ikke vil legge seg pent, har hull i formen på brynene dine, eller for deg som ønsker velstelt og perfekte bryn til hver en tid.

I behandlingen fester vi alle øyenbrynshårene i ønsket retning for å få de øyenbrynene du ønsker deg.

 

Vi farger og former brynene for dem som ønsker dette. For best resultat anbefaler vi at man ikke har nappet/vokset brynene sine ca 2-3 uker før behandlingen, slik at vi enkelt kan tilpasse formen til deg og ditt ansikt.

Resultatet av behandlingen varer i 6-8 uker, og for best mulig holdbarhet anbefaler vi alltid at man vedlikeholder hjemme med pleiende brynsserum. Etter behandlingen er det også viktig at man ikke får vann, sminke eller annen fuktighet på brynene sine de neste 24 timene da dette er tiden det tar for behandlingen å sette seg.

Brow Lamination- hvem kan ta?

-Alle som ønsker perfekt utseende bryn.

-Kunder som har få brynshår

-Alle som sparer ut brynshår

-Menn

-Kunder som har vanskelige stive brynshår/bryn.

-Kunder som ønsker en forandret retning brynene skal ligge på.


Brow Lamination – hvem kan ikke ta

-Decsom har psoriasis i brynene

-Solbrent

-Veldig sensitiv hud

-Ved behandling av Retinol, AHA , BHA, oraccutane

-Krøllete øyenbrynshår

-Allergi mot PPD

LVL / VIPPELØFT

Alle elsker flotte, fyldige og vakre vipper! For deg som ikke ønsker kunstige vipper limt på, er vippeløft behandlingen for deg! Under vippeløft behandlingen bøyer vi dine naturlige vipper slik at din originale lengde kommer mer frem.

Denne framgangsmåten krever svært lite vedlikehold og er perfekt for alle som ikke har tid til regelmessig vedlikehold. En vippeløft vil vare i 4-8 uker, avhengig av din vippesyklus.

I behandlingen farger vi dine vipper, da vil effekten bli tydeligere, fordi man ser hårene bedre. De fleste har lyse vipper ytterst og fargen vil få hele vippene til å synes.

Etter behandlingen er det viktig at man ikke får noe fukt/vann på vippene de neste 24 timer da produktene bruker denne tiden til å sette seg. Fukt vil kunne føre til at bøyen faller tilbake. Det samme gjelder krem, serum, olje og damp. Vi anbefaler å ikke bruke produkter som inneholder voks, fettstoffer og olje for å beholde et optimalt resultatet lengst mulig.

Av mange forskjellige produkter har vi valgt InLei, fordi både filosofi og kurs er av den høyestestandard. Inlei skiller seg fra andre produkter fordi vi avslutter behandling ikke med bare oljer med vitaminer, men også patentert hydrolysert keratin som er spesielt laget for InLei.

Produktet er mye mer avansert enn de gamle vippeløftproduktene og dermed passer denne behandlingen selv for deg med tynne, korte eller skadete vipper. InLei Lash Filler har en garantert effekt for å påvirke vippene positivt og gjøre dem tykkere med opptil 24% etter tredjebehandling. Dette er en dokumentert effekt fra InLei’s lab i Milano. Kunder som ønsker å slutte å bruke vippetang, eller har vipper som krysser seg kan også ha en ny hverdag etter en InLei behandling. Filleren jobber i hårstrukturen og påvirker vippene etter behandlingen i flere måneder også stimulerer selve celler dannelse.

1EA88E31-BD68-422D-BB24-1CA8BAD50779.jpeg
E6D4D808-AD7B-418E-8E98-1A019C3718F3.jpeg
27F9FCB4-CABD-43EF-8151-AB32CF4611B3.jpeg

BROW LIFT + LVL

026839B5-5047-4AE0-8EE1-95690CC9B839.jpeg

Kombinasjonsbehandling Brow lamination + Vippeløft/LVL

 

Brow Lamination er behandling for deg som ønsker perfekt børstede bryn med mye volum.

Når vi utfører behandlingen løfter vi brynshårene i den retningen du ønsker slik at du får et naturlig resultat med mer fylde og volum.

Det er en permanent brynstyling som holder i 6-8 uker

 

Vippeløft er en permanent bøy av dine naturlige øyevipper. Når vippene dine blir bøyd oppover blir det en illusjon av lengre vipper og  mer våkne øyne.

Vippeløft varer i 4-8 uker og blir gradvis borte. Normalt holder vippeløft i 6 uker.

I behandlingen farger vi dine vipper også, da vil effekten bli tydligere, fordi man ser hårene bedre. De fleste har lyse vipper ytterst og fargen vil få hele vippene til å synes.

HENNA BRYN

Henna bryn er den nye populære og gode måten å farge og forme bryn på. Holdbar på hår opptil 8 uker og på hud alt fra 3 dager opptil 3 uker (alt etter hudtype og livsstil)

Forskjellen fra vanlig farge er at denne setter seg på huden og gir en liten tatoveringeffekt.

672DE376-F44B-4E1A-BD5A-8B7867F8FA43.jpeg

FORM OG FARGE BRYN & VIPPER

280B794D-4AB6-471C-822E-0F356C9272A2.jpeg

Farging av vipper og bryn gjør mye for ett ansikt, det kan virke oppløftende og rammer inn ansiktet bedre.

I behandlingen farger vi dine vipper og bryn ut i fra dine ønsker samt vurderer dette ut fra din hudtone og hårfarge for et naturlig resultat. Deretter kombinerer vi voksing, napping og eventuelt stusser brynene for et perfekt resultat.

Fargen sitter på sitt sterkeste 1-2 dager etter behandlingen. Forventet holdbarhet varierer mellom 2-5 uker.

Behandlingen tar mellom 30 - 45 min.

Viktig! Vi anbefaler ikke voksing av bryn ved veldig sensitiv hud, fortell oss om du går på sterke medisiner eller kremer. 

bottom of page