top of page
Ampuller SoMe.jpg

BABOR CRASH EXPRESS

Dette er en populær og effektiv behandling som tilfører huden rikelig med fuktighet, glød og vitalitet. Den glatter ut, beroliger og strammer opp ved at eksklusive ampuller sluses inn i en og samme behandling.

Huden crashes med ampuller for å gjenoppbygge tapt fuktighet og forebygger tørrhet. I

Grundig rens, sirkulasjonsmaske, enzympeeling, 5 ampulleserum, ampullemassasje, maske og avsluttende kremer.

Ved behov for ekstra ampulleserum, 60,- per ampulle

Anbefales! Passer til alle hudtyper og alder.

Varighet: 60 minutter

BABOR CRASH 

Dette er en populær og effektiv behandling som tilfører huden rikelig med fuktighet, glød og vitalitet. Den glatter ut, beroliger og strammer opp ved at eksklusive ampuller sluses inn i en og samme behandling.

Huden crashes med ampuller for å gjenoppbygge tapt fuktighet og forebygger tørrhet. I behandlingen er det inkludert en fuktighetsgivende collage maske, som glatter ut tørrhetslinjer og plumper rynker.

Grundig rens, sirkulasjonsmaske, dobbelpeel med naturlig cellulose og enzymer, ansiktsmassasje, 5 ampulleserum, ampullemassasje, spesial maske og avsluttende kremer.

Dette er den ultimate Red Carpet behandlingen som virkelig booster huden med fuktighet og glød som passer alle hudtyper.

En nydelig behandling du og huden din vil elske!

Varighet: 80 minutter

220328_landningssida_babor_1.webp
babor-model-treatment-1.jpg

BABOR PRO PEEL

TheraPRO Peels er høydepunktet i DOCTOR BABOR PRO profesjonell behandling. En fruktsyrebehandling gir et løft for sliten hud. «Kickstarter» peelingprosessen i huden. Fører til en frisk hudfarge og færre fine linjer og rynker. ”De sofistikerte formlene skal overgå alt som er på markedet med hensyn til nøyaktighet og presisjon.

TheraPRO-peelingene fjerner ikke bare overfladiske hudceller. De arbeider også på et dypere nivå i overhuden, og har derfor en lengre varig effekt. Fruktsyrekomponentene og pH-verdiene til DOCTOR BABOR PRO Peels for profesjonell behandling er nøyaktig balanserte. Peelingen, som velges til den individuelle hudtilstanden, setter i gang en hudregenererende prosess som går jevnt fra dypt nede og opp til det øverste laget av huden – uten å stresse huden unødvendig. Fire forskjellige intensive peelinger kan tilpasses den spesifikke hudtypen og tilstanden.

Under en behandling med disse peelingene senkes hudens pH-nivå på en kontrollert måte, for å oppnå maksimale resultater. Samtidig trekker glykolsyre, som har spesielt små molekyler, dypt inn i huden.

Behandlingen gir huden en fin glød, reduserer linjer og glatter ut huden, en maksimal hudfornyelse uten nedetid, her får du en strålende hud etter første behandling.

Varighet: 60 minutter

Ansiktsbehandling

BABOR COLLAGEN BOOSTER

Askepott-behandling for alle hudtyper som ønsker å jobbe aktiv med linjer og rynker. Pumper opp huden med fuktighet som gir en fantastisk glød.

Oppstrammende collagenmaske som inneholder 99% naturlige kollagenfibre som gir en linjereduserene og glattende effekt. I tillegg er denne behandlingen beroligende for huden, ypperlig for deg med irritert og sensitiv hud.

Grundig rens, sirkulasjonsmaske, enzymepeeling, høykonsentrerte ampuller, spesialmaske og massasje av ansikt, nakke -og hodebunn.

Anbefales!  Et must før de spesielle anledningene hvor du trenger å ta deg ekstra godt ut.

Varighet: 80 minutter

visual.webp
BliVakker_banner.webp
hsr-relaunch-stage960x710px2.webp

BABOR HSR LIFTING

Til den modne kvinne og mann, anbefales Babors avanserte high-tec behandling som vil jobbe med løft og spenst. Den fyller ut fine linjer og rynker, styrker bindevevet og virker umiddelbart oppstrammende.

Behandlingen inkluderer en nydelig ansikts og arm massasje og en rekke effektive high-tec anti-age ingredienser som etterlater huden ungdommelig, frisk og glatt.

HSR er en dyp, løftende behandling som tar i bruk Nobel-prisvinnende oppdagelser for å forlenge levetiden til hudens DNA og bidrar til å forsinke hudens naturlige aldringsprosess.

Grundig rens, sirkulasjonsmaske, face shaping, peeling, spesial serum, lifting massasje, spesiakl maske og avsluttende kremer.

Deilig arm peeling og massasje inngår i behandlingen.

Varighet: 80 minutter

bottom of page