top of page

MEDISINSK HUDPLEIE

Medisinsk hudpleie er trygge, effektive og innovative behandlinger med dokumenterte resultater. 

DERMASTAMP

Profesjonell ansikts

Dermastamp eller kjent som mikroneedling er en av de eldste og forsatt beste behandlingene vi har for hudforbedring.

Maskinen vi bruker er kjent for å være den beste på markedet og er den mest suksessrike innovative behandlingen for forbedring av huden.

Passer til alle som ønsker hudfornyelse og glød, og spesielt til deg med: arr av alle slag, rynker, fine linjer, moden hud, dårlig elastitet, solskadet hud, strekkmerker, akne, store porer og pigment forstyrrelser.

Anbefales kur, resultat opp til ett år.

 

I denne behandlingen lages små mikroskopiske kanaler ned i huden. Disse kanalene tillater opptak av ingredienser fra ulike serum vi tilsetter, skreddersydd for ditt behov. Det lages et kontrollert traume i huden som øker kollagenproduksjonen, og som igjen vil stimulere til vekst og regenerering av ny hud. 

Vi tilbyr behandling for ansikt, hals, bryst og hender. 

Om du ønsker en raskere og dypere hudfornyelse anbefaler vi kombinasjon med syre peels. 

MESOTERAPI

Mesoterapi er en behandlingsform som stimulerer hudcellene i det midterste hudlaget. «Meso» betyr mellom.

Mesoterapi kan brukes til å forbedre huden i ansikt, bryst og hals, ved å minske linjer og rynker, solskader og pigmentering, redusere porer, og gi en oppstramming av slapp hud.

Denne behandlingen er en vitaminboost for huden, det gir huden de verktøyene den trenger for å lage bedre og friskere celler samt øker hudens beskyttelse for UV lys og frie radikaler. Det er også en veldig naturlig tilnærmingsmåte til hudforbedring som også forebygger aldringstegn og bevarer huden på en god måte. 

Mesoterapi vil gi deg effekt i form av glødende og vital hud allerede samme dag, men best effekt sees en til to uker etter.

1509088_574565572612785_107325341_n.png
8057.jpg

GREEN PEEL

Green Peel® er medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100 % naturlige virkestoffer, uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. En real treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst til økt stryke, sunnhet og spenst.

Green peel er  kraftig vevsoppstrammende og bekjemper tidlig aldring og tap av spenst.  Ved å styrke hudens eget forsvar oppnås ikke bare effektive kortidsresultater, men også svært imponerende langtidsresultater. Synlig bedring på uren hud, akne, arr, ujevn hudtone, pigmenter avhengig av årsak, solskadet, grå og gusten hud og store porer. 

Gløden og den karakterisktiske gnistringen i huden ved berøring i flere dager etter alle Green Peel®, er helt særegent og et bevis på at huden blir optimalt stimulert. Fra innsiden jobber urtene sterkt antibakterielt, antiinflammatorisk og næringsgivende, noe som er helt avgjørende for de gode resultatene.

Green Peel® finnes i tre styrker etter behov og hudtype. 

EKSEPTION PEEL

Ekseption peels er kjemiske peeling som gir hudfornyelse og hudfornedring. Våre peels eksfolierer , fornyer, behandler og gir fuktighet med synergi av utvalgte syrer og aktive ingredienser. 

 

En kjemisk peeling fremskynder hudens prosess, slik at døde hudceller lettere faller av og blir erstattet med nye friske hudceller. Dette gir huden din en fin glød, den vil føles silkemyk og fine linjer, pigmenteringer, sorte prikker (hudormer) og akne arr kan bli redusert.

Du vil se en tydelig forbedring av hudens tekstur og oppnå en fin glød allerede etter første behandling.

Brand-peeling-specificities.jpg
7_Mumie-DrBabor_Behandlung-1.jpg

BABOR TERAPRO PEEL

TheraPRO Peels er høydepunktet i DOCTOR BABOR PRO profesjonell behandling. En fruktsyrebehandling gir et løft for sliten hud. «Kickstarter» peelingprosessen i huden.

Fører til en frisk hudfarge og færre fine linjer og rynker. ”De sofistikerte formlene skal overgå alt som er på markedet med hensyn til nøyaktighet og presisjon.

TheraPRO-peelingene fjerner ikke bare overfladiske hudceller. De arbeider også på et dypere nivå i overhuden, og har derfor en lengre varig effekt. Fruktsyrekomponentene og pH-verdiene til DOCTOR BABOR PRO Peels for profesjonell behandling er nøyaktig balanserte. Peelingen, som velges til den individuelle hudtilstanden, setter i gang en hudregenererende prosess som går jevnt fra dypt nede og opp til det øverste laget av huden – uten å stresse huden unødvendig. Fire forskjellige intensive peelinger kan tilpasses den spesifikke hudtypen og tilstanden.

Under en behandling med disse peelingene senkes hudens pH-nivå på en kontrollert måte, for å oppnå maksimale resultater. Samtidig trekker glykolsyre, som har spesielt små molekyler, dypt inn i huden.

Grundig rens, peeling maske, AHA peeling etter hudtilstand og behov, spesial serum, spesialmaske, avsluttende kremer.

Behandlingen gir huden en fin glød, reduserer linjer og glatter ut huden, en maksimal hudfornyelse uten nedetid, her får du en strålende hud etter første behandling. Perfekt for blank og uren hud, men også en fantastisk antiage behandling for utjevning av hudtonen.

Anbefales!

bottom of page