top of page

HUDPLEIE

Maze Skin er stolt levandør av Babor, Dr.Schrammek, HydraFacial og Ekseption. Med disse fantastiske merkene kan vi tilby deg en nydelig profesjonell hudpleiebehandling etter ditt behov og ønske. 

BABOR

ansikts

BABOR har fastlagt en global standard for behandlingsmetodene sine. Ved å utvikle og ritualisere BABOR-metoden gjør vi hver behandling til en spesiell opplevelse for kunden samtidig som forutsetningene for best mulig resultat på huden optimaliseres. Profesjonell bruk av produktene under behandlingen, utført av BABORs egne skjønnhetseksperter, er nødvendig for å oppnå full effekt – en effekt som både kan sees og føles.

DR.SCHRAMMEK-GREEN PEEL

Dr. med Christine Schrammek er en verdenskjent medisinsk inspirert hudpleieserie, dermatologisk testet og utviklet med ekspertkunnskap innen planter og urter.  Med en kunnskap opparbeidet i over 60 år tilbyr serien et komplett utvalg av innovative og høyteknologiske produkter for ulike hudtilstander og hudproblemer. Verdenskjent for er green peel behandling som er kraftig vevsoppstrammende og bekjemper tidlig aldring og tap av spenst.  Ved å styrke hudens eget forsvar oppnås ikke bare effektive kortidsresultater, men også svært imponerende langtidsresultater. Synlig bedring på uren hud, akne, arr, ujevn hudtone, pigmenter avhengig av årsak, solskadet, grå og gusten hud og store porer. 

8057.jpg

HYDRAFACIAL

HydraFacial_Treatment_0944_V2-scaled.jpg

HydraFacial er den eneste hydra-dermabrasion behandling som bruker patentert teknologi for å rense, trekke ut og hydrere. En unik og effektiv dyprens med vakuum som renser, eksfolierer og fjerner urenheter samtidig som den tilfører vitaminer, mineraler, antioksidanter og hyaluronsyre.

HydraFacial gir umiddelbare og langvarie resultater som du kan se og føle. Vi får frem ett nytt lag av frisk hud med mild peeling som skånsomt fjerner døde hudceller.

Behandlingen fjerner hudormer og urenheter fra porene med smertefri vakuum-utsug i tillegg tilføres det fuktighet og essensielle næringsstoffer som beskytter og gjenoppbygger huden.

HydraFacial kan gjøres som en klassisk behandling  men også som en tilpasset behandling med boostere og sterkere peeling.

EKSEPTION PEELS

Ekseption peels gir hudfornyelse og hudforbedring. Våre peels eksfolierer, fornyer, behandler og gir fuktighet med en synergi av utvalgte syrer og aktive ingredienser. Du vil se en tydelig forbedring av hudens struktur og oppnå en fin glød etter allerede første behanling. 

Ansiktsbehandling

MAZE SKIN HUDPLEIE

Hudeen er vårt størte organ og trenger pleie på lik linje som kroppen trenger næring og pleie for å fungere optimalt. Gode hudpleierutiner er det første steget for en sunn, frisk og sterk hud. En klassisk hudpleie tilpasset din hudtype vil hjelpe deg å bevaare hudens naturlige glød, forebygge tørrhet og styrke huden din.

8057.jpg
bottom of page