top of page
Oljemassasje

AROMAMASSASJE

En nydelig opplevelse for kropp og sjel.

Aromamassasje er en myk form for massasje, en lett bindevevsmassasje hvor vi bruker eteriske/aromatiske oljer og gir en myk avslappende massasje. Ved bruk av strykninger og knaing av muskulaturen, er behandlingen rolig og har en behagelig og jevn flyt.

Anbefales til alle som trenger avslapping!

Varighet: 50 minutter, 80 minutter.

MASSASJE

Massasje kan hjelpe oss med å slappe av, redusere smerte og gi bedre søvn. Ta deg tid til en behandling av og til – det kan gi deg et kjærkomment pusterom.

GRAVIDMASSASJE

Gravidmassasje er en avslappende og rolig behandling, der man blant annet ønsker at den gravide oppnår en følelse av velvære og ro under og etter behandlingen. Vi jobber med en side av ryggen om gangen. Hvor den gravide blir støttet opp med myke puter, rolig musikk og levende lys. Vi jobber med helt nøyrale oljer hos alle gravide.

Anbefales til alle gravide fra 2 trimester (4mn) og frem til termin

Varighet: 50 minutter, 80 minutter

gravide magen
tilbake Massasje

KLASSISK MASSASJE

Klassisk massasje er en dyptgående terapeutisk massasje som løser opp i muskelspenninger, samtidig som selve behandlingen gir velvære

Behandlingen gir økt blodsirkulasjon som hjelper kroppen til å fjerne slaggstoffer som har hopet seg opp i muskulaturen. Opphopning av slaggstoffer er det som gir smerter i kroppen. 

Varighet: 50 minutter, 80 minutter

HODE/SKULDER MASSASJE

Hode og skulder massasje er meget bra ved stress, muskelspenninger, muskelsmerter, nakkespenninger og pusteproblemer.

Perfekt for stressende personer som trenger ro i kropp og tanker. Hodemassasjen gir ofte en umibbelbar effekt og en skjønn følelse av velvære.

Varighet: 20 minutter

Hodemassasje
Trykkpunktmassasje

Lymfedrenasje

Lymfedrenasje stimulerer lymfesystemet til å øke transporten av overskuddsvæske og slaggprodukter fra vevet tilbake til blodbanene for å renses og transporteres ut av kroppen via urinen.

Allerede etter første behandling kan du føle at du fått mer energi, overskudd, økt forbrenning, bedre fordøyelse og bedre søvnkvalitet. Etter hvert vil du merke at immunsystem forbedres og du blir f.eks. mindre forkjølet.

Varighet: 50 minutter

RYGG OG NAKKE MASSASJE

En dyp og effektiv behandling av rygg og nakke, også for deg med spenninger eller smerter. Med effektive, klassiske teknikker bearbeider terapeuten muskulaturen med langsomme drag, strekk og trykk

Løser opp muskelspenninger og smerter og gir en avslappende følelse i kroppen. (Egner seg dessverre ikke for gravide.)

Varighet: 20 minutter, 40 minutter, 50 minutter

Nakkemassasje
refleksologi terapi

FOTMASSASJE

Fotmassasje setter i gang blodsirkulasjonen og løser opp spenninger i kroppen. Foten er den kroppsdelen som ligger lengst bort fra hjertet og har derfor svakere sirkulasjon. Studier har vist at fotmassasje senker hjertefrekvensen og stressnivået

Varighet: 30 minutter

bottom of page