top of page

FOTPLEIE

Tenk hvor mye du er på beina, da fortjener føttene dine litt kjærlighet og omtanke. Hos oss finner du alt du trenger for å gi føttene dine den oppmerksomheten som de fortjener og trenger. Vi tilbyr både medisinsk fotterapi og fotpleie for å kunne møte dine ønsker og spesifikke behov. 

FOTPLEIE

mazeskin web.jpg

Vi har en tendens til å glemme å gi føttene våre omsorg og kjærlighet, enda vi bruker de hele dagen. Litt velfortjent pleie kan forhindre smerter og ubehag samt gi deg en følelse av velvære.

Under behandlingen fjerner vi tørr, hard og sprukken hud samt klipping av negler. Føttene dine vil føles som nye når du er ferdig.

Fotpleie behandlingen starter med et deilig fotbad, fot peeling, før man fjerner overflødig og tørr hud. Vi klipper, renser og pusser negler. Til sist får du en deilig fotmassasje.

MEDISINSK FOTPLEIE

Denne fotbehandlingen utføres av autorisert helsepersonell (fotterapeut) som har dyptgående kunnskap om fotens anatomi. Dette er behandlingen for deg som har vonde ben, inngrodde negler, torner, hælsprekker og feilstillinger i foten.

 

Vi tilbyr behandling av vorter, liktorner, tørr hud, hudsprekker, neglesopp, klonegel, spangebehandling, neglprotetikk, og behandling på diabetes pasienter.

Hos oss får du fotpleie med fotbad, skrubb, fjerning av hard hud, klippklipping og filing av negler, stell av neglebånd, vi går over med elektrisk fotfil og mykgjørende krem. Vi avslutter med lett massasje.

01928151c1b7eaa929098266c5f047e0.jpg

FOTPLEIE SPA 

pedikyr

En luksus behandling for dine føtter!

Vi har en tendens til å glemme å gi føttene våre omsorg og kjærlighet, enda vi bruker de hele dagen. Litt velfortjent pleie kan forhindre smerter og ubehag samt gi deg en følelse av velvære.

 

Fotpleie behandlingen starter med et deilig fotbad med en forfriskende fot peeling. Under behandlingen fjerner vi tørr, hard og sprukken hud samt klipping av negler.  Avskuttes med fotmaske og en nydelig massasje.

Føttene dine vil føles som nye når du er ferdig.

Anbefales!

FOTMASSASJE

Fotmassaje setter i gang blodsirkulasjonen og løser opp spenninger i kroppen. Foten er den kroppsdelen som ligger lengst bort fra hjertet og har derfor svakere sirkulasjon. Studier har vist at fotmassasje senker hjertefrekvensen og stressnivåen

Fot massasje
manikyr pedikyr

SHELLAC FØTTER

Shellac er en hybrid neglelakk. Den skader ikke neglene og holder på lengre enn vanlig lakk. Shellac finnes i mange ulike farger og den har 0 tørketid. dvs at når vi har lekket ferdig, så kan du trygt bruke neglene uten å være redd for at lakken blir ødelagt. 

bottom of page