top of page

EKSEPTION PEELS

age-less-3.jpg

AGELESS

En anti-aging behandling som passer alle hudtyper med aldringstegn i huden. Spesielt tap av fasthet, slapp hud og rynker. Penslingen inneholder høy konsentrasjon av hylaronsyre som gjør underverk for huden.

Behandlingen strammer opp huden, styrker og gir intens fukt.

Anbefalt kur med 3 behandlinger, 7-14 dager mellom behandlingene. 

BYE DRY

En fantastisk behandling for å gjennomfukte en dehydrert hud, passer alle! Uansett hvilken hudtype du har, så kan huden din være fuktfattig. Når huden mangler fukt vil den oppleves tørr, stram og varm - og har du en fet hud vil talgproduksjonen oppjusteres for å kompensere for fuktmangelen i huden.

Anbefalt kur: 3 behandlinger med 7-14 dager mellom behandlingene. 

Brand-peeling-specificities.jpg
retin-oil-1.jpg

RETINOL GLOW

En meget effektiv retinol behandling som kir klarere hud, mindre fremtredende linjer, jevnere hudtone og en umiddelbar strålende glød! Perfekt før den store festen!

Du vil oppleve umiddelbare resultater og resultater på lang sikt. Vi anbefaler en kur på 2 behandlinger med 30 dagers mellomrom for maksimalt resultat. 

Ansiktsbehandling

DEEP CLEANSE

En perfekt behandling til hud som trenger en dypere rens uten lang nedetid. En hud som i periodevis sliter med uren hud og tørre flekker. 

En detox beahndling som løser opp døde hudceller og stimulerer cellefornyelsen i tillegg til å stabilisere pH-verdien i huden din slik at den er bedre rustet til å mostå angrep fra ugunstige bakterier. 

Ansiktsbehandling
pure-skin-1.jpg

PURE SKIN

En unik behandling for en fet hud, akne, store porer,  seborrgea og rosacea. Dette er en skånsom og effektiv peel for bedre en aknehud som sliter med sorte prikker, store porer og fete hudtilstander. Bidrar til normalisering av talgproduksjon. 

Anbefalt kur: 3 behandlinger, 7-14 dager mellom behandlingene. 

bottom of page