top of page

BRUKERVILKÅR

Etter å ha fullført kjøpet ditt, vil du motta en ordrebekreftelse på mail. Gå gjerne gjennom denne og se at bestillingen stemmer. Når varen sendes ut fra vårt lager, vil du motta en ny mail med dette og elektronisk angrerettskjema vedlagt . Vi sender alle våre pakker med Bring og Postnord - rett i postkassen din. Er pakken for stor, eller av høyere verdi, vil den sendes som "Klimanøytral Servicepakke" eller "Collect" og kan hentes på nærmeste Postkontor. Pakkene sendes ut mandager og torsdager, unntatt ved ferier og helligdager. Pakker som ikke blir hentet innen fristen og kommer i retur, belastes med NOK 180 for fraktkostnaden. Ved betaling med faktura står du selv ansvarlig for å dekke renter og gebyrer som påløper som følge av dette. Vi anbefaler derfor alle våre kunder å hente ut pakkene og sende i retur selv for å slippe ekstra, unødvendige kostnader for deg selv

RETUR:

Passer ikke varen til deg, ikke helt slikt du tenkte, eller er du rett og slett ikke fornøyd? Da er du hjertelig velkommen til å sende oss varene tilbake, slik at noen andre kan få glede av dem. Ved både retur og bytte må varene returneres i samme tilstand som de var da du fikk dem. Du må huske å gi oss beskjed om dette innen 14 dager etter å ha mottatt pakken, og sende tilbake innen rimelig tid. Angrerettskjemaet som du har fått på mail fylles ut med produktinformasjon og signeres. Denne legges ved sammen med varene og sendes til oss til:

Maze Skin AS

Storgaten 23, 4370 Egersund

Post@mazeskin.no

Du må selv betale porto. Pengene refunderes etter at varene har kommet frem til vårt laget, er kontrollert og godkjent.

 

REKLAMASJON: Har du vært uheldig med din bestilling? Bare send oss en mail! Ved reklamasjon, må ordrenummer, full beskrivelse av feilen og bilder sendes till post@mazeskin.no. Vil vil ta en enkeltvurdering av hvert tilfelle, og være behjelpelig med å finne en god løsning på dette.

 

RABATTKODER: Som returnerende kunde får du en egen rabattkode du kan bruke ved fremtidige kjøp. Rabattkoden skal ikke deles med andre, og er gyldig på alle varer til ordinær pris i nettbutikken. Våre rabattkoder kan aldri kombineres med andre tilbud og kampanjer. Tusen takk for at du velger Maze Skin - våre kunder er veldig viktige for oss og vi strekker oss langt for å gi deg den beste servicen vi kan, til enhver tid!

bottom of page